المقادير :-
2 كوب دقيق
3\4 كوب سكر بودرة
1 كوب سمن بلدى أو ذبدة
1 بيضة
1\2 ملعقة بيكنج بودر
فانيليا
2 أو 3 ملاعق كاكاو أو قهوة
الطريقة :-
قومى برب السكر + الذبد أو السمن البلدىحتى يصير هش خفيف
اضربى البيض + الفانيليا واضيفيهم الى الخليط السابق وربيهم مع بعض
اضيفى الدقيق + البودر وقومى بمزجهم حتى تتجانس المقاديروتكون عجينة
قومى بفصل جزء من العجينة واضيفى الية الكاكاو أو القهوة او نصف
هذة الكمية المفصولة كاكاو ونصفها قهوة
قومى باخذ قطعة من العجين العادى وافرديها على شكل دائرة
قومى بعمل اسطوانة صغيرة وطويلة من العجين المضاف الية كاكاو او قهوة وضعيها
فى نصف الدائرة ولفيها كالسويسرول وضعيها فى مكبس البتى فور واصنعى اشكال
حسب الاشكال التى تروق لك او بالقمع ان اردتى رصيها فى صوانى مدهونة زيت خفيف
واخبزيها فى الفرن
قدميها كما هى او قومى بتشبيك كل 2 مع بعض بالمربى
ولفيها ام ببشر جوز الهند او المكسرات
او اعملى شكولاتة سائله واغمسى فيها طرف البتى فور وضعى عليها اما مكسرات او فرماسلة
وبالهنا